Qui sóc – la marmota

Jose Pérez

Jose Pérez

Dissenyador gràfic

“El disseny és fàcil, per això és tan complicat.”

la marmota (Jose Pérez / 1981) dissenyador gràfic i de desenvolupament web. Treballo des de Figueres com a freelance i amb un cap que no para, dissenyo identitats, marques, publicacions editorials, pàgines web… en resum, qualsevol cosa que necessiti disseny.

Amb un nom com la marmota, està clar que la muntanya és un dels meus llocs preferits i on, a vegades, també hi porto la càmera de fotos i de vídeo.

Gaudeix del meu cau, posa’t còmode i fes un cop d’ull a la selecció de projectes i fotografies que et presento. Si a més a més, en tens algun al cap i t’agrada com treballo, ja saps… posa’t en contacte amb mi!

Proposa un projecte

Benvinguts al meu món

Disseny i més disseny

Cada projecte té un començament però, sobretot, ha de tenir un bon final. Amb un tracte únic, exclusiu, personal i diferenciat, la marmota t’ofereix treball de proximitat, on tot es parla, absolutament tot!

Tot parlat? Doncs a dissenyar! Comença l’etapa més important i especial del projecte on es crearà i dissenyarà única i exclusivament per a tu!

la marmota vol que sentis que has format part de tots i cada un dels passos fins arribar aquí… és el teu projecte i has de sentir que formes part del resultat final! 😀

 

Descobreix més

Què sap fer la marmota?

He creat aquesta web com a petita mostra de la feina que faig. El terme “menys és més” és una influència clau en el meu disseny.

El resultat final ha de ser nítid, vanguardista, funcional i ha de comunicar a la perfecció el missatge pel qual ha estat creat.

“Estima el que fas i fes el que estimes”, així no hi ha marge d’error. Al cap i a la fi, si has acabat visitant-me, és perquè tu també estimes el disseny, no? 😉

Disseny gràfic

 

Disseny web

 

Fotografia i Vídeo

 

Xarxes socials

Estigues al dia de les novetats de la marmota!